De verboden sagen

verboden sagen erfhekserijDe verboden sagen zijn eeuwenoude overleveringen, die tot 2015 binnen de Morgain erfheksenfamilie mondeling van moeder op dochter werden overgedragen, nadat de dochter officieel was ingewijd in de familietraditie. De verboden sagen vormen het meest geheime erfgoed van de Morgaintraditie. Voor alle verboden sagen geldt dat de gebeurtenissen mogelijk nooit echt hebben plaatsgevonden, en dat er seksuele magie in bedreven wordt.

In 2015 werd besloten de verboden sagen niet meer over te dragen van moeder op dochter. Enkel de familieoudste en ingewijde leden van de Kring van Ouderen zijn nog gerechtigd deze informatie tot zich te nemen. Het is ingewijde heksen die de sagen nog wel overgeleverd hebben gekregen verboden erover te spreken.


Inhoud


Voorbeelden van verboden sagen

De rite waarmee je een Kavoyuk kunt oproepen. Gendremonium staat voor “onzijdige demon “.

  • Maricola purach morta

De rite waarmee je een mens op afstand kunt doden. Een erfheks of ander wezen kan op deze manier niet worden gedood.

  • Holoch Ancestral

Rite waarmee een dode tot leven gewekt kan worden. Dit is strikt verboden, omdat de dode niet zal terugkomen in de vorm waarin hij is ingeslapen. Hij zal herrijzen als een levensgevaarlijk en onvoorspelbaar wezen.

  • Kimanya Parvurian

Bezwering waarmee de erfheks de levenskracht van een derde kan afnemen en absorberen. Kimanya staat voor: verslinden of opslokken. Parvurian staat voor “Vuur des levens”. Het gevolg van deze bezwering is dat het slachtoffer onherstelbare psychische schade zal lijden en fysiek ongeneeslijk ziek wordt.


Seksuele magie

Seksmagie is een vorm van magie, waarbij de erfheks de energie die vrijkomt bij een orgasme gebruikt om magie te bedrijven. Deze vorm van magie mag vanwege de krachtige werking slechts bij hoge uitzondering gebruikt  worden.


 

 

Bewaren

Bewaren

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.