Maanmysteries deel 5 | Pascal – De schaduw van de bloedmaan

Maire


Pascal - Schaduw van de bloedmaan

Pascal Marceau, kunstenaar en weerwolf, woont samen met een groep weerwolven en weerwolfvampiers in een afgelegen hoeve op het Franse platteland. Nu de vrede tussen de drie Europese weerwolfroedels beklonken is en roedelalfa, Radu Lupescu, veilig onder de grond ligt om te herstellen van zijn verwondingen lijkt een vredig bestaan binnen bereik.
Niets is echter minder waar.
Wanneer Ileana Blaga, nieuwkomer in de roedel, Pascal vraagt haar in een weerwolf te veranderen zijn de gevolgen niet te overzien. Een opeenvolging van rampzalige gebeurtenissen brengt Erfheks Cat Morgain in grote moeilijkheden en zorgt ervoor dat het leven van de groep nooit meer hetzelfde zal zijn.

Dit gratis te lezen boek zal op bijzondere wijze worden vormgegeven, zodat de wereld van de commune nog dichterbij komt dan in de voorgaande boeken. De publicatie is gepland voor december 2017.


Schrijf je nu in voor de verschijningsalert!

(Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra het boek beschikbaar is.)


Tisa & emmaEven voorstellen | Emma Storris

Een van de auteurs die samen met mij schrijft aan Pascal – Schaduw van de bloedmaan is Emma Storris. Emma is een veelzijdige auteur van wie inmiddels enkele korte verhalen gepubliceerd zijn, waaronder een persoonlijk ge├»nspireerd verhaal in de bundel 100 Jaar Oorlog. In oktober 2016 haar kinderboek Bing en Bibi en Het Duistere Bos verschenen, een kinderboek dat op bijzondere wijze is vormgegeven. Als proeflezer heeft Emma (voorafgaand aan publicatie) de manuscripten van Cat, Radu en Alfa op kritische wijze onderhanden genomen. Ze kent de personages uit de boeken dus goed. En dat komt haar nu, als medeauteur, goed van pas!


Even voorstellen | Abel Aberzen

De tweede auteur die mee schrijft aan Pascal – Schaduw van de bloedmaan is Abel Aberzen. Als debuterend schrijver neemt hij in dit nieuwe boek de vertelstem van Pascal Marceau voor zijn rekening. Als proeflezer heeft Abel de personages uit de commune door en door leren kennen en als sparringpartner en klankbord heeft hij waardevolle bijdragen geleverd aan enkele van de voorgaande boeken. En niet te vergeten: hij is de enige die weet wie het sterrenmeisje uit Cluj Napoca is (Alfa).

Abel op Facebook

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageren is niet mogelijk